7a Jornada Mercat de l’Art, Col·leccionisme i Museus

Aquesta jornada és una iniciativa per aprofundir en l’estudi del col·leccionisme d’art a Catalunya i intenta desvetllar la curiositat sobre els col·leccionistes i sobre els seus lligams amb el mercat … Llegir més

Aquesta jornada és una iniciativa per aprofundir en l’estudi del col·leccionisme d’art a Catalunya i intenta desvetllar la curiositat sobre els col·leccionistes i sobre els seus lligams amb el mercat de l’art, una problemàtica que ha estat molt poc analitzada per la historiografia, fins i tot la més recent. La trobada es realitza novament a Sitges, on dos dels seus espais patrimonials més importants representen dues importants fites de la història del col·leccionisme al nostre país: el Cau Ferrat de Rusiñol i Maricel de Charles Deering.   Inscripció a la 7a Jornada Mercat de l’Art, Col·leccionisme i Museus.

Data inici: 2018-10-26T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-26T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/garraf/sitges
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Davallada, 12 (3a planta)
Entitat organitzadora: Museu de Maricel. Saló d’Or
Link: http://museusdesitges.cat/ca

Deixa un comentari