7è Tast de Jazz a Mataró

Festival de música, patrimoni i gastronomia

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Música, patrimoni i gastronomia, aquests són els elements que identifiquen el festival Tast de Jazz, que s’organitza a finals d’estiu a la ciutat de Mataró. El jaciment arqueològic de Torre Llauder, on es conserven les restes d’una destacada vil·la romana de l’antiga ciutat d’Iluro, es transforma en un escenari incomparable des d’on poder gaudir del millor jazz maridat amb àpats a la fresca.   Tast de Jazz arriba enguany a la seva setena edició amb una programació de gran qualitat en la qual figures destacades del panorama jazzístic actual comparteixen cartell amb joves talents emergents.   #AnyEuropeuPatrimoni #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2018-08-30T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-01T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Jaciment arqueològic de Torre Llauder
Link:

Deixa un comentari