A 3 metros, cielo

D’Adrián Ridao. Teatre

Comèdia.   L’Adrián troba finalment la seva mitja taronja, però descobreix que no tot és de color de rosa. Amb la vida en parella s’adona que en el dia a dia passen coses inesperades, que de vegades es converteixen en problemes. Però l’Adrián trobarà solucions a tot, de vegades una mica excèntriques, d’acord, però és igual, perquè al final –encara que molt molt al final– l’amor sempre triomfa, oi?   Amb Adrián Ridao i Raquel Ramírez. Escrita per Adrián Ridao i Martín Lack. Direcció: Martín Lack.   Idioma: castellà. Recomanable a partir de 16 anys.

Data inici: 2018-07-13T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Sant Antoni Abat, 12
Entitat organitzadora: Teatre del Raval
Link: http://www.teatredelraval.com

Deixa un comentari