Ala Voronkova (violí) i Camerata Vivaldi

Concert

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Presenten el programa “Estacions”.   La violinista ucraïnesa Ala Voronkova resident en Barcelona i la Camerata Vivaldi interpreten tres obres amb una mateixa temàtica inspirades en dos hemisferis oposats. Diferents concepcions de les estacions de l’any realitzades per dos grans mestres de la música de tots els temps Antonio Vivaldi i Astor Piazzola i estrena d’una nova creació del compositor de Mataró Moisès Bertran.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-07-28T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/osona/viladrau
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Rectoria, 1
Entitat organitzadora: Església
Link:

Deixa un comentari