Asian Film Festival Barcelona 2018

Nova cita amb el cinema asiàtic més recent, a partir de la selecció de més d’un centenar de llargmetratges, d’entre els més de cinc-cents títols que arriben aquest any des … Llegir més

Nova cita amb el cinema asiàtic més recent, a partir de la selecció de més d’un centenar de llargmetratges, d’entre els més de cinc-cents títols que arriben aquest any des de més de vint països (Àsia Central amb les ex-repúbliques soviètiques, sud est asiàtic, Austràlia i Nova Zelanda).   La secció Retrospectiva es dedicarà al cineasta japonès Hirokazu Kore-eda, guanyador de la Palma d’Or de Cannes 2018 amb Shoplifters, llargmetratge que inaugurarà el VI Asian Film Festival Barcelona el proper 7 de novembre als Cinemes Girona.   També hi haurà cinema d’animació destinat al públic infantil,  procedent majoritàriament de la Xina i del Japó.   Seccions del Festival   Oficial Panorama Netpac Discoveries Especial Retrospectiva.     #AFFBCN

Data inici: 2018-11-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-11T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de Salvador Seguí, 1-9
Entitat organitzadora: Filmoteca de Catalunya
Link: http://www.filmoteca.cat/web

Deixa un comentari