Campus de cultura popular

Sota el paraigua Campus de cultura popular la Direcció de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, ofereix un enllaç a les diferents activitats formatives que es despleguen arreu de Catalunya en … Llegir més

Sota el paraigua Campus de cultura popular la Direcció de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, ofereix un enllaç a les diferents activitats formatives que es despleguen arreu de Catalunya en l’àmbit de la cultura popular i tradicional.   Les associacions i empreses que gestionen els diferents cursos són les responsables de la programació i continguts. L’oferta formativa que en resulta té com a denominador comú la qualitat i abasta un ampli espectre formatiu: instruments tradicionals, dans

Data inici: 2018-06-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/girones/girona
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Centre Cívic de Sant Narcís
Link:

Deixa un comentari