Capvespres a la Romana i Mercat Romà de Iesso a Guissona

Durant la tercera setmana de juliol la vila de Guissona es transforma en un mercat de finals segle I a C. Els carrers del municipi faran una salt en el … Llegir més

Durant la tercera setmana de juliol la vila de Guissona es transforma en un mercat de finals segle I a C. Els carrers del municipi faran una salt en el temps, retrocedint més de 2000 anys, per rememorar el seu passat romà i la ciutat romana de Iesso.   Durant la tercera setmana de juliol, com cada any, es celebren els Capvespres a la Romana. Es tracta d’una setmana cultural curulla d’activitats per a tots els públics que tenen lloc de tarda-vespre. Activitats de teatre, de música, de dansa, entre d’altres… i la recostrucció històrica d’un sopar romà.   Les propostes s’inicien a mitja tarda amb activitats infantils: des de cercaviles amb els gegants vestits d’època romana fins a tallers per als més petits. L’espectacle de cloenda dels capvestres a la romana esdevé el tret de sortida al Mercat Romà que se celebra el dissabte 21 seguint l’eix temàtic ambientat a Roma.    

Data inici: 2018-07-16T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-21T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/segarra/guissona
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diversos espais del municipi
Link:

Deixa un comentari