Choreoscope 2018

Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona

Choreoscope està dedicat als amants de la dansa i als que gaudeixen d’un cinema de qualitat. El Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona fomenta el desenvolupament, la investigació, la promoció i la divulgació de la dansa, el cos en moviment, el cinema (moviment i narrativa cinematogràfica), el llenguatge no verbal i les sinergies resultants. També busca incentivar els joves professionals, procedents del món de la dansa i dels audiovisuals, per a la realització de nous i innovadors projectes al voltant del cinema de dansa. Choreoscope vol contribuir al debat sobre la importància de la dansa, el moviment i el llenguatge no verbal en el procés educatiu (molt obviat a nivell mundial en el sistema educatiu).    A més de les projeccions al Cinema Maldà i a la Filmoteca de Catalunya, es faran projeccions online a Filmin

Data inici: 2018-10-09T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de Salvador Seguí, 1-9
Entitat organitzadora: Filmoteca de Catalunya
Link: http://www.filmoteca.cat/web

Deixa un comentari