Concert de Ferran Palau

JEP 2018

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), el mNACTEC oferirà un concert-vermut del músic Ferran Palau al pati històric del museu. En el concert es presentarà Blanc, el tercer disc en solitari del compositor i guitarra del grup català Anímic.   Segons l’artífex del disc, Blanc està directament influenciat per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias. Escolteu aquí l’últim disc de Ferran Palau: https://ferranpalau.bandcamp.com/album/blanc    Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren anualment a tota Europa i l’edició 2018 a Catalunya tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials com els museus obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni.   #JEP2018

Data inici: 2018-10-14T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/terrassa
Lloc de l’esdeveniment: Rambla d’Ègara, 270
Entitat organitzadora: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Link: http://mnactec.cat/ca/

Deixa un comentari