Congrés Internacional de Pueri Cantores

La 42ª edició del Congrés Internacional de Pueri Cantores reunirà 4.000 nens cantaires de més de 14 nacionalitats (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Letònia, Polònia, Suècia i … Llegir més

La 42ª edició del Congrés Internacional de Pueri Cantores reunirà 4.000 nens cantaires de més de 14 nacionalitats (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Letònia, Polònia, Suècia i EUA), a més de 45 capellans de tot el món i un bisbe del Canadà.      Durant cinc dies se celebraran concerts en diferents esglésies i actes a punts emblemàtics de la ciutat.     · Dimecres 11 de juliol, 19.30 h Acte inaugural a la Plaça de l’Univers (Fira de Barcelona) amb un espectacle obert al públic de llum i aigua a la Font Màgica.   · Dijous 12 Durant tot el dia, es faran misses de les nacions i la irradiació,  ciutats fora de Barcelona     · Divendres 13 Una jornada molt especial amb una oració per la pau a Montserrat (obert al públic)     · Dissabte 14  Concert a la Sagrada Família   · Diumenge 15 Missa de clausura a la Sagrada Família    

Data inici: 2018-07-11T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-15T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Mallorca, 401
Entitat organitzadora: Sagrada Família
Link: http://www.sagradafamilia.org/es/

Deixa un comentari