Cruïlla de Tardor 2018

El Cruïlla de Tardor és un cicle de concerts que agradarà a amants de l’indie, punk rockers, enamorats del pop català i incondicionals de la música gipsy i balcànica, entre … Llegir més

El Cruïlla de Tardor és un cicle de concerts que agradarà a amants de l’indie, punk rockers, enamorats del pop català i incondicionals de la música gipsy i balcànica, entre d’altres.   La programació completa del Cruïlla de Tardor 2018 és la següent:   · 14 d’octubre, Sala Razzmatazz 2 Anna Calvi   · 18 d’octubre, Hivernacle del Poble Espanyol Gran festa balcànica amb Emir Kusturica acompanyat pels músics de The No Smoking Orchestra i Barcelona Gipsy Balkan Orchestra   · 19 d’octubre, Hivernacle del Poble Espanyol Myles Sanko i The Excitements   · 20 d’octubre, Hivernacle del Poble Espanyol  La M.O.D.A. i Animal   · 21 d’octubre, Hivernacle del Poble Espanyol Viva Suecia i Neuman   · 25 d’octubre, Hivernacle del Poble Espanyol MGMT   · 31 d’octubre, Sala Razzmatazz 1 Mafalda i Tremenda Jauría   · 1 de novembre, Sala Razzmatazz Cat Power     #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2018-10-14T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-01T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Almogàvers, 122
Entitat organitzadora: Sala Razzmatazz
Link: https://www.salarazzmatazz.com/ca/

Deixa un comentari