El carrer és nostre

Espectacle musical de carrer

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Espectacle de música de carrer de la companyia catalana Always Drinking Productions amb gairebé 20 anys de trajectòria artística.   En El carrer és nostre es barregen cançons pròpies amb versions esbojarrades i gags surrealistes amb d’altres, on la interacció i participació del públic és el principal objectiu, més enllà de passar una estona que no s’oblidarà fàcilment, rient, cantant i ballant tots plegats.   Intèrprets: 8 músics i 1 frontman/clown.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-07-29T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/orrius
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Plaça de l’Església
Link:

Deixa un comentari