El Petit de Cal Eril

Concert

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Presenta el nou disc Triangular.   El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir amb la maqueta Per què es grillen les patates? (2008). Ens va fer dibuixar un somriure amb la presumpta innocència del primer disc I les sargantanes al sol (2009), i ens el va fer glaçar de cop amb el misticisme de Vol i dol (2010). Després va reinventar-se amb La figura del buit, doble salt mortal sense xarxa, i tot seguit amb la implosió d’energia. I ara afegeix noves joies a un cançoner brillant amb el nou disc Triangular.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-07-28T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/anoia/castelloli
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Esglèsia Vella
Link:

Deixa un comentari