Exposició “Col·lecció Bassat. Escultures (I) 1911-1989”

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   El Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró, format per l’Ajuntament de Mataró i la Fundació … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   El Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró, format per l’Ajuntament de Mataró i la Fundació Privada Carmen & Lluís Bassat, estrena la temporada 2018 a la Nau Gaudí amb una exposició dedicada exclusivament al millor en obres escultòriques del fons de la Col·lecció Bassat. El propi col·leccionista i la comissària de l’exposició, Núria Poch, han escollit prop de dos centenars d’obres entre les més de 300 que conformen el conjunt d’escultures de la Col·lecció, per tal de presentar una exposició de referència que tindrà dos parts: la primera aquesta i una segona amb data encara per concretar, que li donarà seguiment més endavant. L’artista mataroní Perecoll, també present a la mostra amb la seva obra Bird in Flight ha col·laborat en l’elaboració de l’exposició. Amb motiu d’aquesta primera mostra, els visitants tindran també l’oportunitat de visitar la Nau diàfana, amb la seva forma “original” sense els habituals plafons expositius.   L’exposició “Col·lecció Bassat. Escultures (I) 1911-1989” reuneix 90 obres que posen de manifest -segons l’historiador d’art, Francesc Fontbona, i autor del catàleg d’aquesta exposició-, “una de les característiques principals de l’art col·leccionista de Bassat: l’eclecticisme”.   Podeu ampliar la informació de l’exposició “Col.lecció Bassat. Escultures (I) 1911-1989” al web del Museu de Mataró.   El diumenge 3 de juny a les 12 h es farà una visita guiada a la col.lecció. Trobareu més informació al web del Museu de Mataró.   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-02-09T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Cooperativa, 47
Entitat organitzadora: Nau Gaudí
Link: http://naugaudi.cat/es

Deixa un comentari