Exposició “Descobreix els ratpenats”

Aquesta exposició sobre el món dels ratpenats presenta un seguit de materials didàctics per apropar les famílies als ratpenats de casa nostra i la seva naturalesa..   Una App-3D interactiva … Llegir més

Aquesta exposició sobre el món dels ratpenats presenta un seguit de materials didàctics per apropar les famílies als ratpenats de casa nostra i la seva naturalesa..   Una App-3D interactiva per a nens i adults, 10 panells informatius, reproductors d’ultrasons, etc. guiaran el visitant a través d’un breu recorregut que desvetllarà els secrets d’aquests sers que conviuen amb nosaltres, però que de tant ocults ens són desconeguts.

Data inici: 2014-01-17T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/granollers
Lloc de l’esdeveniment: C. de Palaudàries, 102 (Jardins Antoni Jonch Cuspinera)
Entitat organitzadora: Museu de Ciències Naturals de Granollers
Link: http://www.museugranollersciencies.org/

Deixa un comentari