Exposició “Els Castells a la Ciutat de Tarragona”

En el marc de l’Agenda d’Activitats del Port – Ciutat – Primavera 2018   Tarragona com a ciutat de castells i les seves 4 colles: Xiquets de Tarragona, Colla Jove … Llegir més

En el marc de l’Agenda d’Activitats del Port – Ciutat – Primavera 2018   Tarragona com a ciutat de castells i les seves 4 colles: Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau.   Una mostra molt didàctica sobre què són els castells, la seva història, l’art i els castells, els diferents elements volumètrics i els àmbits de cadascuna de les 4 colles de Tarragona.   El disseny expositiu i el muntatge de la mostra es realitzarà internament pel Port de Tarragona, concretament la Direcció Port-Ciutat i els continguts seran responsabilitat del comissari de l’exposició, el periodista tarragoní Carles Cortés.

Data inici: 2018-06-20T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: Moll de Costa
Entitat organitzadora: Tinglado 1
Link:

Deixa un comentari