Exposició “Espais recobrats”

De Francesc Guillamet. Fotografia

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.     Entre gener i juny de 1994 el fotògraf Francesc Guillamet va passejar-se amb la seva càmera per la Farinera, llavors encara en activitat, realitzant fotografies dels diferents espais. Una part d’aquests fotografies són de detalls precisos que formaven part de l’activitat diària de la fàbrica. Ara el fotògraf ha seleccionat 34 d’aquelles imatges per a l’exposició “Espais recobrats”. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni.     #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-07-07T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/castello-d-empuries
Lloc de l’esdeveniment: C. de Sant Francesc, 5-7
Entitat organitzadora: Ecomuseu-Farinera
Link: https://www.ecomuseu-farinera.org/ca

Deixa un comentari