Exposició “La Farinera a detall”

De Francesc Guillamet. Fotografia

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.       La Masia Freixa, originàriament una nau industrial, o la cimentera Sanson, actualment habitatge i taller de l’arquitecte Ricard Bofill, són alguns dels exemples de la reutilització que s’ha fet del patrimoni industrial a Catalunya. Et convidem a descobrir la feina feta en el camp de la recuperació del patrimoni fabril al nostre territori en aquest projecte de l’arquitecte Ferran Pont i la fotògrafa Teresa Llordés que dona continuïtat al projecte iniciat l’any 2014 amb la publicació del llibre Espais recobrats. L’exposició “La Farinera a detall” ha estat coproduïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el mNACTEC (Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya) i arriba a Castelló d’Empúries amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.     #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-07-07T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/castello-d-empuries
Lloc de l’esdeveniment: C. de Sant Francesc, 5-7
Entitat organitzadora: Ecomuseu-Farinera
Link: www.ecomuseu-farinera.org

Deixa un comentari