Exposició “Llum als ulls i força al braç: l’1-O, el dia que recordarem sempre”

De Jordi Borràs. Fotografia

L’exposició “Llum als ulls i força al braç: l’1-O, el dia que recordarem sempre” s’ha concebut per commemorar el primer aniversari de l’1 d’octubre. A l’exposició es podrà gaudir de fotografies d’en Jordi Borràs, juntament amb un recull de fotografies proporcionades per cabrilencs i cabrilenques. A banda, s’estrenarà un documental titulat “L’Olivera, 1-O” del director Martí Sala, fruit de 23 entrevistes a persones que hi van participar..   Comissaris: Jordi Montlló i Laura Bosch.

Data inici: 2018-09-30T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/cabrils
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Santa Creu, 5
Entitat organitzadora: Museu Col.lecció Municipal de Cabrils
Link: http://museudecabrils.blogspot.com/

Deixa un comentari