Festa Major de Vilanova i la Geltrú

El programa de la Festa Major inclou un gran nombre d’actes molt variats, com ara actuacions musicals, exhibició castellera, la Nit de Dansa, la cercavila i exhibició de Falcons, cinema, … Llegir més

El programa de la Festa Major inclou un gran nombre d’actes molt variats, com ara actuacions musicals, exhibició castellera, la Nit de Dansa, la cercavila i exhibició de Falcons, cinema, activitats infantils, penjada d’alfàbregues, gegants, exhibició de Balls Populars Parlats, la cercavila del Vot del Poble, la cercavila de l’Imaginari, el castell de focs, teatre i moltes altres propostes.   Per a informació més detallada consulteu el web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Data inici: 2018-07-13T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-06T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/garraf/vilanova-i-la-geltru
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari