Festes de la Mare de Déu del Carme a Llançà

Les Festes de la Mare de Déu del Carme a Llançà apleguen un ample ventall d’activitats: concurs de dibuix del caiac de mar, mercat del circ, Memorial Jordi Canal-1a Prova … Llegir més

Les Festes de la Mare de Déu del Carme a Llançà apleguen un ample ventall d’activitats: concurs de dibuix del caiac de mar, mercat del circ, Memorial Jordi Canal-1a Prova de regates Festa del Carme, concentració de cotxes clàssics (Amics Volkswagen de Catalunya), cantada d’havaneres amb els Cantaires del Montgrí  i Arjau (el diumenge 15 a les 23 h), la Missa en honor de la Verge del Carme amb l’acompanyament de la Coral Palandriu (el dilluns a les 11 h) i la Processó Marinera (el mateix dilluns a les 12.30 h), entre altres activitats.

Data inici: 2018-07-13T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-16T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/llanca
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari