Fotolog

Monòleg doble de PercebesyGrelos i SoyUnaPringada

Fotolog és un monòleg doble de SoyUnaPringada i PercebesyGrelos en el qual parlaran amb humor i sinceritat. SoyUnaPringada no deixa ningú indiferent. S’autodefineix com la anti-Youtube. Aquesta youtuber es mostra tal qual és, sense embuts i amb un humor molt àcid. D’altra banda, PercebesyGrelos o Carolina Iglesias és col·laboradora habitual del programa de ràdio “Yu”. Amb desenes de subscriptors i molt humor aquesta youtuber gallega s’ha consolidat com una referència dins de la plataforma.

Data inici: 2018-11-23T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-24T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Rbla. de Canaletes, 138
Entitat organitzadora: Club Capitol
Link: http://www.grupbalana.com

Deixa un comentari