I ara què més?

De Pep Plaza. Espectacle d’humor

Després del I ara què? ara la gent li pregunta I ara què més?, nom del nou espectacle amb nou guió i nous gacs. Durant més d’una hora i mitja plena d’humor, Pep Plaza interpreta a uns seixanta personatges sobre l’escenari. Entre ells, algunes de les seves imitacions més cèlebres: el propi Pep Guardiola, Eugenio, Quim Monzó, Joan Pera, Boris Izaguirre, Matías Prats, Albert Om o Jordi González. Els polítics tampoc es lliuren de les seves bromes, ja que Plaza també es transforma en Artur Mas, Xavier Trias o Mariano Rajoy.        

Data inici: 2018-08-04T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/la-garriga
Lloc de l’esdeveniment: Passeig, 42
Entitat organitzadora: Teatre de la Garriga
Link: http://teatrelagarriga.cat

Deixa un comentari