Isabel Monar i Concha Sánchez-Ocaña

Recital líric

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Presenta el programa “Una nit d’òpera barroca i clàssica”.   Isabel Monar (soprano) i Concha Sánchez-Ocaña (piano) fan un recull d’algunes de les àries d’òpera més conegudes del Barroc i del Classicisme, com Piangerò la sorte mia de Händel, o una selecció d’àries de La Flauta Màgica i Les Noces de Fígaro de Mozart.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-07-28T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/vallromanes
Lloc de l’esdeveniment: Rbla. de Vallromanes, 65
Entitat organitzadora: Casal de Cultura de Vallromanes
Link:

Deixa un comentari