Jornada “La primera pedra dels panyos”

Jornada Tècnica sobre la importància de la Revolució Industrial a Catalunya

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Dins de les activitats programades a Manresa, com a Capital de la Cultura Catalana 2018, l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial (AMCTAIC) organitza conjuntament amb la Fundació Aigües de Manresa, la Regidoria de Cultura de Manresa, el Col·legi d’Arquitectes de Manresa, el Col·legi d’Enginyers Industrials – Delegació de Manresa i el Centre d’Estudis del Bages, una Jornada Tècnica sobre la importància de la Revolució Industrial a Catalunya, commemorant així l’inici d’obres que començaren el 1818 i per tant els 200 anys de la Fàbrica “Els Panyos de Manresa”.   La seva construcció va suposar l’inici de la Revolució Industrial a Manresa, i és la fàbrica més antiga de Catalunya i d’Espanya que s’ha conservat amb les seves característiques originals.   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-10-19T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/bages/manresa
Lloc de l’esdeveniment: C. de Francesc Moragas, s/n
Entitat organitzadora: Fàbrica Els panyos de Manresa
Link: http://mnactec.cat/150elements/index.php/company/fabrica-dels-panyos

Deixa un comentari