Misteri als Museus: el cas de les 7 còpies

JEP 2018

Aquesta activitat participativa i lúdica és una proposta conjunta dels museus de Tarragona per a les Jornades Europees de Patrimoni.   Segons la policia, el lladre internacional Jean-Pierre Bonart, ha actuat a Tarragona. El lladre s’ha endut algunes peces dels diferents centres museístics de la ciutat per introduir-les al mercat il·legal.   Els ciutadans que vulguin col·laborar en la investigació, poden dirigir-se a les diferents institucions afectades per tal de formular les seves hipòtesis. Sembla que el lladre hauria deixat algunes pistes que podrien ser vitals per a la resolució del cas.   Els museus afectats han apuntat que hi haurà recompenses per a totes les persones que col·laborin a localitzar les peces, ja que consideren que seria una pèrdua irreparable per a la ciutat. A més, si algun grup d’investigació és capaç d’identificar totes les peces sostretes i el seu amagatall, serà recompensat amb un premi especial.   #JEP2018

Data inici: 2018-10-05T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Mare de Déu del Claustre, 5
Entitat organitzadora: Museu Diocesà de Tarragona
Link: https://ca.wikipedia.org/wiki/Museu_Dioces%C3%A0_de_Tarragona

Deixa un comentari