Nit dels Museus – Viatge a la Constel·lació Museu 

DIM 2018

Una de les activitats principals de la celebració del Dia Internacional dels Museus és la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d’Europa que arriba enguany a la seva tretzena edició.   · Visita guiada nocturna pels diferents centres museístics de Tarragona – Museus hiperconnectats: nous enfocaments, nous públics.   En un món hiperconnectat, on la transmissió d’idees i coneixement ha deixat de ser unidireccional, la Constel·lació museu, proposa reflexionar sobre l’ús i la importància de la

Data inici: 2018-05-19T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-19T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: C. Santa Anna, 8
Entitat organitzadora: Museu d’Art Modern
Link: http://www.diputaciodetarragona.cat/mamt/

Deixa un comentari