Orquestra de Cambra Catalana

Concert

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Presenten el programa “Haydn. Concert per a violoncel”.   El Concert per a violoncel en re va ser compost l’any 1783 i va estar dedicat al violoncel·lista Anton Kraft, qui devia ser un virtuós excepcional donat les dificultats de l’obra. El sentireu en la interpretació de Pau Codina, un dels solistes de l’Orquestra amb més projecció internacional. Acompanyant aquest concert sentireu també la Simfonia en Sol de Carles Baguer, obra que durant temps va ser atribuïda a Haydn i la Simfonia núm 44, pertanyent al període “Sturm und Drang” i per la qual el compositor sentia especial predilecció.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-07-28T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/premia-de-dalt
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Jardins de can Claramunt
Link:

Deixa un comentari