Presentació del poemari Lletres d’emprius

De Judit Queralt Farré

Presentació del poemari Lletres d’emprius escrit per la barberenca Judit Queralt Farré.   A càrrec de Jordi Agràs (cap dels Serveis Teritorials de Cultura a Tarragona), Marc Rovira Miró (Alcalde de Barberà de la Conca) amb la presencia d’edicions Pedra Seca.   Llegiran poesies Albada Albages, Anna Capitan, Ignasi Carbonell, Josep Civit, Pau Civit, Carlos Esteller, Immma Forment, Josep Lleixa, Carme López, Jordi Mateu, Ser Oli, Carmina Ral i Mònica Socias.   Clourà amb música i cancons Marta Forment.   S’obsequiarà els assistents a una copa de vi.

Data inici: 2019-09-10T00:00:00.000
Data fi: 2019-09-10T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: C. Major, 14
Entitat organitzadora: Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona
Link: https://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/serveis-territorials-a-tarragona/

Deixa un comentari