Projecció comentada d’Espoir

D’André Malraux

Espoir, d’André Malraux, és una pel·lícula rodada just fa ara 80 anys, basada en la novel·la homònima del mateix autor. S’ambienta en plena guerra del 36, al Front d’Aragó. La particularitat per a nosaltres és que es va filmar parcialment a Tarragona i hi apareixen diferents indrets de la ciutat en aquell moment (com ara el carrer de la Merceria, el Pla de la Seu, la baixada i el portal del Roser, la muralla, etc.).   Comentaris a càrrec d’Antoni Cisteró (Barcelona, 1946) és enginyer químic, llicenciat en Filosofia, diplomat en Ciències Socials i amb estudis d’Història, Escriptura Teatral i Cinema.  

Data inici: 2018-07-12T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-12T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: Plaça del Pallol, 3
Entitat organitzadora: Sala d’Actes de l’Antiga Audiència
Link:

Deixa un comentari