Quartet barroc de dues flautes, veu i clavicèmbal

Concert

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de l’associació Amics de l’Òpera del Vallès Oriental.   Els Amics de l’Òpera del Vallès Oriental destinen el seu projecte a la difusió de la cultura musical, operística, liderística i lírica. En l’àmbit musical interactuen amb instrumentistes per realizar recitals de música de cambra. Presenten aquesta proposta com a recital de dues flautes traveseres, veu i cavicèmbal sobre peces de compositors predominantment barrocs. Un concert amb compostiors imprescindibles del barroc.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-07-29T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/sant-feliu-de-codines
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de Josep Umbert Rosàs, s/n
Entitat organitzadora: Teatre del Centre Cívic La Fonteta
Link:

Deixa un comentari