Ruta guiada “Vapors, fàbriques i cooperatives del Mataró industrial”

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Ruta guiada que permet descobrir els inicis de la industrialització a la ciutat de Mataró i … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Ruta guiada que permet descobrir els inicis de la industrialització a la ciutat de Mataró i la que fou la seva principal activitat econòmica, la indústria del gènere de punt. El recorregut permet conèixer quines van ser les fàbriques més emblemàtiques de la ciutat, quins eren els processos d’elaboració del teixit de punt i la maquinària que s’utilitzava, així com la importància del moviment obrer i del cooperativisme al segle XX.   L’itinerari us portarà des de la Nau Gaudí, considerada la primera obra d’Antoni Gaudí, fins a Can Marfà, fàbrica capdavantera en la producció de gènere de punt a la ciutat i actualment una de les seus del Museu de Mataró, passant per la fàbrica Cabot i Barba, el vapor Gordils i Dalmau i el Cafè del Mar.   Consulteu més propostes a Mataró incloses en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-07-15T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Cooperativa, 47
Entitat organitzadora: Diferents espais. Punt de trobada: Nau Gaudí
Link:

Deixa un comentari