Tyrika, Festival Iber d’Alcanar

Tyrika s’emmarca en el 18è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers.   Al llarg del cap de setmana, al nucli antic d’Alcanar · Les escenificacions de la vida … Llegir més

Tyrika s’emmarca en el 18è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers.   Al llarg del cap de setmana, al nucli antic d’Alcanar · Les escenificacions de la vida ibera, sostingudes amb estructures de fusta i resguardades per teles d’època. · Exposicions temàtiques, tallers didàctics, actuacions teatrals, passejades amb poni i demostracions d’artesania, sempre respectant els cànons ibèrics. · Com a novetat, un impactant espectacle de foc a la posta de sol. · Una taverna ibèrica al nucli antic per a gaudir del festival amb tots els sentits i es muntaran les parades temàtiques que tradicionalment ha acollit el mercat. · Diversos restaurants oferiran menús ibèrics.   A la moleta del Remei,  jornades de portes obertes al poblat ibèric (amb servei gratuït de bus) · Diumenge al matí es reprendrà l’activitat de l’època amb recreacions històriques, que enguany versaran sobre l’aigua. · Concert especial a la zona d’oliveres mil·lenàries que recrearà els sons ibèrics.   La conferència “Repensant la residència fortificada preibèrica de Sant Jaume, 21 anys després”, a càrrec de l’arqueòleg director de les excavacions del jaciment de Sant Jaume – Mas d’en Serrà, el doctor David Garcia i Rubert, que presentarà els resultats de la darrera campanya d’excavació.

Data inici: 2018-10-06T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/montsia/alcanar
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link: http://www.alcanar.org/noticies/tyrika-el-festival-iber-d%E2%80%99alcanar-refor%C3%A7a-la-vessant-divulgativa-i-festiva-amb-recreacions

Deixa un comentari