V Mostra d’Art Jove de l’Eixample 2018

La cinquena edició de la Mostra d’Art Jove de l’Eixample presenta un ampli ventall de propostes classificades en tres apartats: Danses urbanes Exposicions Teatre, música i espectacles Espais participants: Biblioteca … Llegir més

La cinquena edició de la Mostra d’Art Jove de l’Eixample presenta un ampli ventall de propostes classificades en tres apartats: Danses urbanes Exposicions Teatre, música i espectacles Espais participants: Biblioteca Agustí Centelles Biblioteca Fort Pienc Biblioteca Joan Miró Biblioteca Sagrada Família Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver Biblioteca Sofia Barat Centre Cívic Casa Golferichs Centre Cívic Cotxeres Borrell Centre Cívic Fort Pienc Centre Cívic La Casa Elizalde Centre Cívic Sagrada Famíl

Data inici: 2018-05-04T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de València, 302
Entitat organitzadora: La Casa Elizalde
Link:

Deixa un comentari