VII Jornada d’Art i Cultura Religiosa a Catalunya

La Mare de Déu: teologia, història i art

L’art religiós constitueix una part molt rellevant i extraordinària del patrimoni del nostre país i es configura, sens dubte, com un testimoni insubstituïble de la realitat històrica, social, material, espiritual i estètica del nostre passat, així com també de la nostra identitat. En aquest context, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), l’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic (ISCRVic), amb la col·laboració del Museu Episcopal de Vic (MEV) i el suport de

Data inici: 2018-06-28T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/osona/vic
Lloc de l’esdeveniment: Plaça del Bisbe Oliba, 3
Entitat organitzadora: Museu Episcopal de Vic
Link: https://www.museuepiscopalvic.com/

Deixa un comentari