Visita a la casa Coll i Regàs

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   La casa Coll i Regàs és considerada l’obra més representativa del modernisme a la ciutat de … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   La casa Coll i Regàs és considerada l’obra més representativa del modernisme a la ciutat de Mataró i una de les primeres grans obres de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch. L’any 1896 Joaquim Coll i Regàs, un important industrial mataroní dedicat a la fabricació de gènere de punt va encarregar el projecte del seu habitatge a Puig i Cadafalch. En aquest edifici l’arquitecte desplega de manera magistral tots els elements que configurarien el seu estil i llenguatge arquitectònic.   La Fundació Iluro ofereix tres tipus de visites durant tot l’any: La casa Coll i Regàs, com a mostra de les arts modernistes La casa Coll i Regàs, com a mostra d’una època Materialitz’art en família   Cal inscriure-s’hi prèviament.   Consulteu més propostes a Mataró incloses en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-01-04T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment: C. d’Argentona, 55
Entitat organitzadora: Casa Coll i Regàs
Link: https://www.casacolliregas.cat

Deixa un comentari