Visita a la vil·la romana de Torre Llauder

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Visita guiada a les restes d’una vil·la romana de l’època d’August (final del segle I aC), … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Visita guiada a les restes d’una vil·la romana de l’època d’August (final del segle I aC), amb paviments decorats amb mosaic, que va pertànyer al territori de la ciutat romana d’Iluro (l’antiga Mataró romana).   La vil·la va ser descoberta l’any 1961 per l’arqueòleg Marià Ribas, i el 1964 va ser declarada “Monumento histórico-artístico de interés nacional” (actualment, Bé Cultural d’Interès Nacional). L’any 1980 es va construir l’equipament que mostra les restes arqueològiques museïtzades del sector residencial de la vil·la. Actualment els treballs arqueològics se centren en l’excavació i documentació del jaciment i en la conservació i restauració de les restes visitables, especialment dels mosaics.   En cas de pluja s’anul·larà la visita. Equipament no accessible amb persones amb discapacitat física. Més informació, reserves per a grups i altres visites guiades: tel. 93 7412930 (de dilluns a divendres: de 9 a 14 h) i a/e: educacultura@ajmataro.cat   Consulteu més propostes a Mataró incloses en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-01-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment: Av. de Lluís Companys, s/n
Entitat organitzadora: Clos Arqueològic de Torre Llauder
Link:

Deixa un comentari