Visita “Can Marfà Gènere de punt. Museu de Mataró”

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   L’antiga fàbrica de Can Marfà fou una de les indústries del gènere de punt més importants … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   L’antiga fàbrica de Can Marfà fou una de les indústries del gènere de punt més importants de la ciutat de Mataró i, actualment, constitueix un dels testimonis més rellevants del patrimoni arquitectònic industrial local.   La nau petita de la fàbrica acull, des de l’any 2015, l’extensió del Museu de Mataró dedicada a la història i a la tècnica de la indústria del teixit de punt. Des d’una perspectiva pluridisciplinar, la visita a Can Marfà permet aprofundir en el passat, el present i el futur d’aquesta indústria i descobrir una de les col·leccions més singulars del país relacionades amb aquesta temàtica, que inclou maquinària, indumentària, publicitat i documentació.   Visita guiada: tercer dissabte de cada mes (excepte festius) a les 18 h Activitat familiar: tercer diumenge de cada mes a les 12 h Més informació: tel. 93 7582642 i a/e: museum@ajmataro.cat   Consulteu més propostes a Mataró incloses en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-01-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment: Ptge. de Can Marfà, 1
Entitat organitzadora: Can Marfà, Gènere de punt-Museu de Mataró
Link:

Deixa un comentari