Visita guiada a la mostra “Josep Guinovart: referents vitals”

La visita guiada a la mostra “Josep Guinovart: referents vitals” anirà a càrrec de Maria Guinovart, comissària de l’exposició i filla de l’artista. En finalitzar la visita es podrà degustar … Llegir més

La visita guiada a la mostra “Josep Guinovart: referents vitals” anirà a càrrec de Maria Guinovart, comissària de l’exposició i filla de l’artista. En finalitzar la visita es podrà degustar el vi Loidana, DOQ Priorat del celler Marco Abella, l’etiqueta del qual és un disseny de Josep Guinovart. Cal inscriure-s’hi prèviament.  

Data inici: 2018-07-07T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/girones/girona
Lloc de l’esdeveniment: Pujada de la Catedral, 12
Entitat organitzadora: Museu d’Art (md’A)
Link: http://museuart.com

Deixa un comentari