Visita “Salve Iluro. La ciutat romana”

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Vols saber com habitaven, com vivien i a què es dedicaven els antics mataronins? Descobreix el … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Vols saber com habitaven, com vivien i a què es dedicaven els antics mataronins? Descobreix el passat romà de la ciutat de Mataró fent un viatge en el temps fins al segle I aC. A través de diferents relats i de la descoberta de les restes arqueològiques que han arribat fins als nostres dies fareu un salt al passat, a l’antiga ciutat d’Iluro, i descobrireu com era la seva trama urbana, quins eren els principals edificis que hi havia i quina era l’activitat cultural, social i comercial que desenvolupaven els ilurencs.   Consulteu més propostes a Mataró incloses en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-08-11T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-01T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment: La Riera, 48
Entitat organitzadora: Diferents espais. Punt de trobada: Ajuntament
Link:

Deixa un comentari