Rats!

Espectacle de carrer

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Les rates han envaït la ciutat. Apareixen de tot arreu, surten de les clavegueres, de contenidors i es troben al bell mig del carrer… Ja no s’amaguen i són gegants! Han pres la ciutat i no hi ha mata-rates que serveixi. Només una persona pot endur-se aquesta plaga: un flautista que arriba d’un país molt llunyà. Ara que, ben mirat, semblen unes rates divertides! El flautista arriba i les rates intenten fugir, les haurà de trobar una a una, sobreviure als seus intents de revolució i portar-les ben lluny.   A càrrec de Campi qui pugui Produccions.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-09-02T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-02T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/segria/alcarras
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Plaça de les Escoles de Baix
Link:

Deixa un comentari