54è Festival Internacional de Cant Coral

Concerts

Aquest any el Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona arriba a la seva 54a edició.   El concert de cloenda comptarà, en la primera part, amb l’actuació de la prestigiosa banda Sydney Conservatorium Wind Symphony, sota la direcció de John Lynch. En la segona part es presentarà el treball que s’ha dut a terme durant la setmana del festival: un recull de “Tresors del Renaixement”, dirigits per Andrea Angelini i el taller “Música i moviment” sota la direcció de Maud Hamon Loisance.   Informació del 54è Festival Internacional de Cant Coral al web del Palau de la Música Catalana.   #ciclesifestivalsmusicals  

Data inici: 2019-07-13T00:00:00.000
Data fi: 2019-07-13T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Palau de la Música, 4-6
Entitat organitzadora: Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts)
Link: http://www.palaumusica.cat

Deixa un comentari