9a Fira del Tomàquet

Amb tot un seguit d’activitats programades com per exemple: visites guiades, tast de varietats antigues de tomàquet, tallers pràctics i per finalitzar Show Cooking. Tots els visitants obtindran el llibret … Llegir més

Amb tot un seguit d’activitats programades com per exemple: visites guiades, tast de varietats antigues de tomàquet, tallers pràctics i per finalitzar Show Cooking. Tots els visitants obtindran el llibret de varietats antigues de tomàquet del Vallès i podran comprar pa, oli i tomàquets als pagesos de la comarca.   Per a informació més detallada consulteu el web de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçanes.

Data inici: 2018-07-21T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-22T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/santa-eulalia-de-roncana
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica
Link:

Deixa un comentari