Activitats familiars de Nadal al Museu d’Història de Catalunya

Les activitats familiars del Museu d’Història de Catalunya per aquest Nadal són:   Representa’t L’ésser humà sempre ha buscat maneres de representar-se. Un escut, una efígie gravada en una moneda, … Llegir més

Les activitats familiars del Museu d’Història de Catalunya per aquest Nadal són:   Representa’t L’ésser humà sempre ha buscat maneres de representar-se. Un escut, una efígie gravada en una moneda, un segell personal o un logotip, que s’aniran descobrint tot passejant pel Museu. S’acabarà l’activitat creant un símbol que identifiqui com a família. Edat: de 6 a 12 anys Dissabte 15 de desembre a les 11.30 h   Ara et toca a tu Al llarg de la història, petits i grans han gaudit del seu temps lliure jugant a diferents tipus de jocs: de carrer, de taula, de mans, de rol…Al llarg de la visita es buscaran quins eren els jocs del nostres avis i finalment s’elaborarà un joc propi. Edat: de 4 a 12 anys Dissabte 22 de desembre a les 11.30 h   En Patufet Espectacle de titelles i contes  En Patufet és un nen petit com un gra d’arròs; petit com una llavor. Un bon dia la seva mare li deixa que vagi a comprar tot sol a la botiga d’en Josepet. Serà un dia emocionant per en Patufet, ple d’aventures…  28 de desembre a les 17 h   L’ombra de Pinotxo Espectacle d’ombres xineses, titelles i marionetes Al final del conte en Pinotxo es va convertir en un nen de debó, i com tots els nens de carn i ossos també es va fer gran. Ara en Pinotxo ja té 30 anys i ens explicarà la seva història.  3 de genera a les 17 h   El rei i el mar Espectacle de titelles Un rei que parla poc i que vol manar molt, un esquirol saltimbanqui, una gata que ronroneja sota el sol, un gos esbojarrat, el mar, els núvols… i fins i tot el fantasma de l’hora del té. El rei es vol imposar als elements naturals i descobreix que no tot és manar i obeir. 4 de gener a les 17 h

Data inici: 2018-12-15T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Palau de Mar, Plaça de Pau Vila, 3
Entitat organitzadora: Museu d’Història de Catalunya
Link: http://www.mhcat.cat

Deixa un comentari