Agenda dels Amics de l’Art Romànic

A la sala Pere i Joan Coromines:   Dia 30 de setembre, 19 h: conferència inaugural del curs 2019-2020  «Un projecte patrimonial per la catedral de Barcelona». A càrrec de … Llegir més

A la sala Pere i Joan Coromines:   Dia 30 de setembre, 19 h: conferència inaugural del curs 2019-2020  «Un projecte patrimonial per la catedral de Barcelona». A càrrec de Mn. Robert Baró Cabrera, Canonge-arxiver i conservador del patrimoni de la catedral de Barcelona. Dia 21 d’octubre, 19 h: conferència del cicle Gòtic a l’abast «L’entrada del rei: un espectacle publicitari». A càrrec del Dr. Jesús Massip-Bonet, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona. Dia 28 d’octubre, 19 h: conferència del cicle Romànic a l’abast «El monestir de Santa Maria de Vallverd». A càrrec del Dr. Xavier Mora, Universitat Autònoma de Barcelona, autor del Diplomatari del monestir. Dia 12 de novembre, 19 h: conferència del cicle Gòtic a l’abast, «La restauració de la capella dels Sastres de la catedral de Tarragona. Noves dades». A càrrec de la Dra. Emma Zahonero i el Sr. Jesús Mendiola, restauradors. Dia 22 de novembre: activitat recomanada «Congrés sobre la catedral  romànica de Barcelona». El programa es lliurarà properament. Dia 25 de novembre, 19 h: presentació del llibre La portalada de Ripoll. Creació, conservació i recuperació. Dies 25 i 26 de novembre: jornada científica «Patrimoni medieval i guerra civil». El programa es lliurarà properament. Dia 9 de desembre, 19 h: presentació del llibre «Les portalades gòtiques a la Corona d’Aragó». Dia 18 de desembre, 19 h: concert  de Nadal «El repertori nadalenc popular amb regust renaixentista». A càrrec del duet Egea-Ducable. Marc Egea: viola de roda i flabiol; Pol Ducable: flauta de bec i flabiol. Es repartirà el volum XXVII de la revista Lambard entre els socis assistents i es celebrarà el Nadal amb un tast de cava i neules.   Podeu consultar aquí la informació completa sobre les activitats que es fan els Amics de l’Art Romànic.

Data inici: 2019-09-30T00:00:00.000
Data fi: 2019-12-18T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Carme, 47
Entitat organitzadora: IEC
Link: https://www.iec.cat/activitats/entrada.asp

Deixa un comentari