Agenda d’octubre de l’Ateneu Barcelonès

En aquest enllaç trobareu totes les activitats de l’Ateneu Barcelonès per a aquest període, entre les quals destaquem:   Dia 2, 11 h, a l’aula Elionor Serra i Cisa – … Llegir més

En aquest enllaç trobareu totes les activitats de l’Ateneu Barcelonès per a aquest període, entre les quals destaquem:   Dia 2, 11 h, a l’aula Elionor Serra i Cisa – 511: seminari de lectura d’assaig contemporani Dia 3, 19 h, a la sala Verdaguer: gegants i bestiari festiu: art, llegenda i difusió Dia 4, 19 h, a la sala Sagarra: Ser aún, de Pilar Plaza. Teresa Martín Taffarel, escriptora i professora de l’Escola d’Escriptura; Fernando Muñoz Agel, metge; i Jordi Castelló, editor de Stonberg Editorial. Recital d’una selecció de poemes a càrrec de Belén Capdevila Dia 5, 18 h, a l’aula Àngel Guimerà – 307: prosa Catalana Contemporània Club de lectura La fada negra, de Xavier Theros Dia 7, 19 h, a la sala d’actes Oriol Bohigas: Debat Constituent. Pensem Futur, Debatem Futur, Escrivim Futur. Acte de presentació del Debat Constituent. Amb Lluís Llach i Gabriela Serra Dia 8, 19 h, a la sala d’actes Oriol Bohigas: De la lliure Expressió: entre l’autenticitat i la democràcia Dia 10, 16 h, a la sala Pompeu Fabra: tertúlia Borralleras. Frank MacGabhann, advocat i periodista Dia 10, 19 h, a la sala Verdaguer: Mobilització llibertària en els anys 70 Dia 15, 19 h, a l’aula Mercè Rodoreda – 503: tertúlia d’arquitectura Les ciutats són per viure o per treballar? Dia 17, 19 h, a la sala Verdaguer: 50 anys d’Internet: què fem ara? Dia 18, 19 h, a la sala d’actes Oriol Bohigas: concert de Lucía Fumero Dia 21, 19 h, a la sala d’actes Oriol Bohigas: projecció i col·loqui d’Iris, de Richard Eyre Dia 25, 18 h, a la sala Pompeu Fabra: seminari de filosofia moderna Dia 28, 19 h, a la sala Verdaguer: l’exposició internacional de Barcelona del 1929 Per accedir a tota la informació vegeu la pàgina web de l’Ateneu Barcelonès

Data inici: 2019-10-01T00:00:00.000
Data fi: 2019-10-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Canuda, 6
Entitat organitzadora: Ateneu Barcelonès
Link: http://www.ateneubcn.org

Deixa un comentari