Aida

Òpera de Giuseppe Verdi

Dins de la Temporada 2019-2020 del Gran Teatre del Liceu.   La històrica producció amb escenografia de Mestres Cabanes torna al Liceu amb Rowley i Margaine i Meade   Òpera en quatre actes, amb llibret d’Antonio Ghislanzoni i música de Giuseppe Verdi.   Fitxa artística Direcció musical: Gustavo Gimeno Direcció escènica: Thomas Guthrie Escenografia: Mestres Cabanes Vestuari: Franca Squarciapino Coreografia: Angelo Smimmo Il·luminació: Albert Faura Amb l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu Direcció del Cor: Conxita Garcia Intèrprets: Mariano Buccino, Clémentine Margaine / Judit Kutasi, Angela Meade / Jennifer Rowley, Yonghoon Lee / Luciano Ganci, Kwangchul Youn / Marko Mimica, Marco Vratogna / Franco Vassallo, Josep Fadó i Berna Perles   Més informació de l’òpera Aida al web del Liceu.    

Data inici: 2020-01-13T00:00:00.000
Data fi: 2020-02-02T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: La Rambla, 51-59
Entitat organitzadora: Gran Teatre del Liceu
Link: http://www.liceubarcelona.cat

Deixa un comentari