Aplec de Sant Eloi i Concurs de Sardanes a Tàrrega

L’Aplec de Sant Eloi promou el retrobament amb el gran pulmó verd de Tàrrega, el Parc de Sant Eloi, així com la descoberta dels indrets del turó que han arranjat … Llegir més

L’Aplec de Sant Eloi promou el retrobament amb el gran pulmó verd de Tàrrega, el Parc de Sant Eloi, així com la descoberta dels indrets del turó que han arranjat recentment els Amics de l’Arbre, masovers d’aquest emblemàtic espai municipal. La serra esdevé durant el matí escenari de diverses activitats adreçades al públic familiar. Gaudi, convivència, cultura i tradició es donen la mà en l’esplèndid marc natural del parc, revivint l’esmorzar de coca i préssec, els balls de gegants, els jocs infantils, les demostracions d’obediència canina, el concurs sardanista i les parades de joguines.   Per la seva part, els Amics de l’Arbre posaran a la venda la rajola commemorativa de l’Aplec 2019.   Programa:   PLAÇA MAJOR   Cafè per a tothom (9 matí) Sortida cap al Parc de Sant Eloi amb La Fal·lera Gegantera i Grallers del Corral Nou (2/4 de 10 matí) Prèviament a l’aplec, se servirà a la Plaça Major un cafè per desvetllar els adormits, força avinent després d’hores intenses de teatre al carrer. Tot seguit, les autoritats locals sortiran en comitiva cap al Parc de Sant Eloi acompanyades per La Fal·lera Gegantera, tal i com marca el costum. Enguany el seguici l’amenitzaran els Grallers del Corral Nou.   PARC DE SANT ELOI   Esmorzar amb coca i préssec (Durant el matí, a l’esplanada dels dipòsits) Missa cantada per la Coral FresCOR de Claravalls (10 matí, a l’ermita) Ball de gegants amb La Fal·lera Gegantera (En sortir de missa, a l’esplanada dels dipòsits) Jocs tradicionals amb Fete i Companyia (11 matí, vora el Pou) Demostració d’obediència canina amb Agility Associació Ciutat de Tàrrega (11 matí, a l’esplanada dels dipòsits) XXXV Concurs Nacional de Colles Sardanistes amb l’actuació de la Cobla Tàrrega, coordinat pels Amics de la Sardana de Tàrrega (11 matí, a l’esplanada dels dipòsits)

Data inici: 2019-09-08T00:00:00.000
Data fi: 2019-09-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/urgell/tarrega
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Parc de Sant Eloi
Link:

Deixa un comentari