BACHCELONA

Festival Bach de Barcelona

BACHCELONA és un festival internacional amb intèrprets d’arreu d’Europa, que vénen a Barcelona a compartir amb el públic la música del geni alemany Johann Sebastian Bach.   PROGRAMA   ··· Dimarts 16 de juliol ··· 20 h: Bach Inaugural. Palau de la Música Václav Luks. Diàleg entre Bach i Händel     ··· Dimecres 17 de juliol ··· 17 h: Flash Bach (I). Filmoteca de Catalunya (Sala Chomón) Carles Marigó construirà una suite inspirada en Bach per il·lustrar pel·lícules de Chomón   19 h: Bach de Cambra (I). Recinte Modernista de Sant Pau Shunske Sato, violí   21 h: Swing Bach! Ballada als jardins de Sant Pau     ··· Dijous 18 de juliol ··· 17 h: Breaking Bach, ESMUC Estudiants d’orquestració de l’ESMUC, Bernat Vivancos   19 h: According to Bach. Museu de la Música   20 h: Gaudint Bach (I), La Pedrera – Casa Milà Diàlegs de cambra. Barroc i romanticisme a La Pedrera     ··· Divendres 19 de juliol ··· 17 h: Flash Bach (II). Filmoteca de Catalunya (Sala Laya) Händel a Itàlia, documental de Ulrich Meyszies   18.30 h: Bach Domèstic, Casa Mercat Santa Caterina Händel romàntic. Josep Garcia, piano   20.30 h: Gaudint Bach (II), Palau Güell Soprano, trompeta i orgue al Palau Güell     ··· Dissabte 20 de juliol ··· 18 h: Bach de Cambra (II). Recinte Modernista de Sant Pau Petra Müllejans, violí   20 h: Reeditant Bach. Recinte Modernista de Sant Pau (Sala Pau Gil) Gravació de Victoria de los Ángeles   22 i 23.30 h: Bach Noctàmbul. Recinte Modernista de Sant Pau (Sala Domènech i Montaner) Variacions per l’insomni. Inés Moreno Uncilla, clavecí     ··· Diumenge 21 de juliol ··· 12 h: En Nom del Pare. Museu de la Música L’herència de C.P.E Bach. Conferència-concert   16.30 h: Flash Bach (III). Filmoteca de Catalunya (Sala Laya) Händel i Bach: un sopar a quatre mans   20 h: SamBach. Luz de Gas Fusió de Bach i música brasilera     #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2019-07-16T00:00:00.000
Data fi: 2019-07-21T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Sant Antoni Maria Claret, 167
Entitat organitzadora: Recinte Modernista de Sant Pau
Link: https://www.santpaubarcelona.org/ca

Deixa un comentari