BACHCELONA

Festival Bach de Barcelona

BACHCELONA és un festival internacional amb intèrprets d’arreu d’Europa, que vénen a Barcelona a compartir amb el públic la música del geni alemany Johann Sebastian Bach.   PROGRAMA   ··· Dijous 19 de juliol ··· 20 h: Bach Inaugural Els concerts de Brandenburg amb Cor BZM Palau de la Música   ··· Divendres 20 de juliol ··· 17 h: Flash Bach Projecció de The Crowd de King Vidor amb l’acompanyament de D.J Köthen, Cels Campos i Àlex Rodríguez Filmoteca de Catalunya (Sala Chomón)   19 h: Bach de Cambra Diàlegs amb el classicisme. Bach / Mozart amb Ensemble Baroque de Toulouse Recinte Modernista de Sant Pau (Sala Pau Gil)   21 h: Swing Bach! Ballada als jardins de Sant Pau     ··· Dissabte 21 de juliol ··· 18 h: Bach en paraules Confèrencia de Ton Koopman Palau Baró de Quadras   20 h: Gaudint Bach Clara Pouvreau a la Casa Vicens   22 h: Itinerari Bach Bachmosferes al Museu Frederic Marès     ··· Diumenge 22 de juliol ··· 11 h: Bachejant pel Museu Descobreix el Museu amb ulls de Bach, a càrrec de Joan Vives, divulgador musical Museu de la Música   16.30 h: Flash Bach (II) Projecció de Bach Cantata Pilgrimage de Manfred Waffender (2001) Filmoteca de Catalunya (Sala Laya)   19 h: Bach per a nens Espectacle de Ton Koopman Palau de la Música (Petit Palau)     ··· Dilluns 23 de juliol ··· 17 h: Bach Domèstic Diàleg Bach amb Villa-Lobos amb Joaquim Alabau (violoncel), Joan Garrobé (guitarra) i Berta Vidal (actriu) Casa Catedral – Espai Riquer   18 h i 20 h: Gaudint Bach (II)  Cant i orgue amb Carine Tinney (soprano) i Michael Harris (orgue) Palau Güell   21 h: Bach de Cambra (II) Shunske Sato, violí Recinte Modernista de Sant Pau (Sala Domènech Montaner)     ··· Dimarts 24 de juliol ··· 17 h: Flash Bach (III) Presentació del projecte “All of Bach” de la Netherlands Bach Society a càrrec de Willemijn Mooij i Shunske Sato Filmoteca de Catalunya (Sala Chomón)   19.30 h: Gaudint Bach (II)  Concert de  Joel Bardolet (violí), Pau Codina (violoncel) i Marc Heredia (piano) Fundació Catalunya La Pedrera   22 h: All you need is Bach! Clausura del Festival amb Philippe Thuriot (acordió) Fundació Enric Miralles   #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2018-07-19T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-24T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de les Carolines, 20
Entitat organitzadora: Casa Vicens
Link: https://casavicens.org/ca/

Deixa un comentari